Меню

Документи

038-666-920 0885-399-814 office@enarconsult.com

„Интегриран воден проект град Банкя“ бе отличен на първо място в Категория „Екологична инфраструктура“ на специалното издание на инициативата „Infrastructure Bulgaria Awards 2018“

05/07/2016

На 20 март 2018 г  станаха ясни отличените инфраструктурни проекти на специалното издание на инициативата „Infrastructure Bulgaria Awards 2018“. Тя е част от календара на събитията на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 и се организира от „Градът Медиа Груп“. Събитието цели популяризирането на добрите практики и постижения на водещите компании и професионалисти в сферата на инфраструктурата.

Авторитетно жури, съставено от 17 членове, представители на оперативните програми „Транспорт“, „Региони в растеж” и „Околна среда”, на водещи професионални, академични и браншови организации в сектора, отличи „Интегриран воден проект град Банкя“ на първо място в Категория „Екологична инфраструктура“.

Наградата беше връчена от г-н Нено Димов, министър на околната среда и водите.

На тържествената церемония арх. Богдана Панайотова, Управител на „ЕН АР Консулт“ ЕООД и г-н Рангел Марков, Кмет на Столична община – район „Банкя“ приеха наградата с благодарност за признанието.

Инициативата „Infrastructure Bulgaria Awards 2018“ е под егидата на Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 и в партньорство с Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на околната среда и водите и Министерството на енергетиката и със съдействието на браншовите, академични и професионални организации в сектора. Патрон на инициативата е Лиляна Павлова, министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Инициативата е част от календара на събитията на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018.

Официален гост на събитието бе Искра Михайлова – председател на регионалната комисия на Европейския парламент. На церемонията присъстваха и посланиците на Албания, на Сърбия, Гърция, Украйна.