Меню

Документи

038-666-920 0885-399-814 office@enarconsult.com

„КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА ‘16“

05/07/2016

С огромна чест и удоволствие Ви уведомяваме, че „ЕН АР Консулт” ЕООД бе отличена на годишните награди „Компания на годината ‘16“, инициирани от сп. Business Lady, сп. Bulgaria Business Review и Business Lady Club, с награда в категория „Строителство и архитектура“ за „Качествен контрол в упражняването на строителен надзор на мащабни инфраструктурни обекти в България“. Наградата се връчи за заслуги, свързани с принос в предоставянето на качествени консултантски услуги в сферата на проектирането и строителството.

На тържествената церемония Управителят на „ЕН АР Консулт“ ЕООД – арх. Богдана Хасърджиева прие наградата с благодарност за признанието пред изтъкнати официални лица, представители на бизнеса и политиката у нас, гости и приятели на сп. Business Lady, сп. Bulgaria Business Review и Business Lady Club.

Целта на наградите „Компания на годината” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост.